ΔΗΛΕΣΙΩΤΙΚΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑΚΙΑ. Από το Blogger.
RSS

Ο Ιάσονας του Ναυτικού Ομίλου


Ο ΙΑΣΟΝΑΣ του Ναυτικού Ομίλου




Η αρχή της ιστορίας του (ή τουλάχιστον από τη στιγμή που τον βρήκαμε)
Ο ΙΑΣΟΝΑΣ του Ναυτικού Ομίλου. Είναι ένας ηλικιωμένος Γκριφονάκος (περίπου 10 ετών).Περιφερόταν στο Δήλεσι γεμάτος ψώρα & με πληγές που αιμορραγούν. Με καρτερία & θλίψη ζούσε καθημερινά την αδιαφορία των ανθρώπων, έκλεινε τα μάτια από τον πόνο στις κλωτσιές που δεχόταν & συνέχισε στωικά να γλύφει τις πληγές του. Ποια εξάλλου επιλογή είχε; Σήμερα τον μεταφέραμε στην Ελληνική Φιλοζωική Εταιρία Κορωπίου όπου παρέμεινε & περιμένουμε τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Έχει ψώρα η εικόνα του μαρτυρά να πάσχει από Ερλίχεια & Καλααζάρ.Ίσως κάποιοι θα έκαναν τη σκέψη να ευθανατωθεί, με δεδομένο ότι είναι ηλικιωμένος & με πολλά προβλήματα υγείας . Εμείς όμως αποφασίσαμε να το παλέψουμε. Περιμένουμε τα αποτελέσματα των εξετάσεων, που αναμένονται να βγουν σε λίγες ημέρες. Ευχόμαστε όλα να πάνε καλά για τον Ιάσονα & έστω & τώρα στα γεράματά του να πάρει τη φροντίδα & τη στοργή που στερήθηκε. ΙΑΣΩΝΑ..ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ!



ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 2/7
Ο γλυκός μας γκριφονάκος με τον απίθανο χαρακτήρα, δέχεται μια χαρά τη θεραπεία του, κάνει ενέσεις glucantime, παίρνει κορτιζόνη για τα μάτια του και τρώει με όρεξη ό,τι του βάλουμε. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο κτηνιατρείο της Γιανναράκη Βασιλικής στην Αργυρούπολη. 

Τέτοιες περιπτώσεις σαν του Ιάσονα είναι εξαιρετικά δαπανηρές, και χρειαζόμαστε τη στήριξή σας.
Για οποιαδήποτε βοήθεια επικοινωνήστε μαζί μας στο μεηλ adespotakiadilesiou@gmail.com 
Ευχαριστούμε που τον αγαπάτε!!! ♥
 

 



 




ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 22/6
Ο Ιασονάκος έχει ανάγκη την ανθρώπινη παρουσία, τα χάδια, τη βόλτα!  





 *ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 8/5/12 
Ο Ιάσωνας πάσχει τελικά από Ερλίχεια, Καλααζάρ & ψώρα. Η πορεία της υγείας του είναι άδηλη, καθ΄ όσον είναι ηλικιωμένος. Το θετικό είναι ότι τρώει. Παρ΄όλα αυτά είναι πολύ μελαγχολικός. Θα το παλέψουμε, καθ΄όσον θεωρούμε ότι αξίζει να αισθανθεί ότι κάποιος έστω & τώρα τον νοιάστηκε. Ο ΙΑΣΩΝΑΣ του Ναυτικού Ομίλου. Είναι ένας ηλικιωμένος Γκριφονάκος (περίπου 10 ετών).Περιφερόταν στο Δήλεσι γεμάτος ψώρα & με πληγές που αιμορραγούν. Με καρτερία & θλίψη ζούσε καθημερινά την αδιαφορία των ανθρώπων, έκλεινε τα μάτια από τον πόνο στις κλωτσιές που δεχόταν & συνέχισε στωικά να γλύφει τις πληγές του. Ποια εξάλλου επιλογή είχε; Σήμερα τον μεταφέραμε στην Ελληνική Φιλοζωική Εταιρία Κορωπίου όπου παρέμεινε & περιμένουμε τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Έχει ψώρα & καταρράκτη & η εικόνα του μαρτυρά να πάσχει από Ερλίχεια & Καλααζάρ.Ίσως κάποιοι θα έκαναν τη σκέψη να ευθανατωθεί, με δεδομένο ότι είναι ηλικιωμένος & με πολλά προβλήματα υγείας . Εμείς όμως αποφασίσαμε να το παλέψουμε. Περιμένουμε τα αποτελέσματα των εξετάσεων, που αναμένονται να βγουν σε λίγες ημέρες. Ευχόμαστε όλα να πάνε καλά για τον Ιάσωνα & έστω & τώρα στα γεράματά του να πάρει τη φροντίδα & τη στοργή που στερήθηκε. ΙΑΣΩΝΑ..ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ









Πληγές στο σώμα και στην ψυχή του...



Στο ιατρείο πριν τις εξετάσεις αίματος..



  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου