ΔΗΛΕΣΙΩΤΙΚΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑΚΙΑ. Από το Blogger.
RSS

Μοby η ιστορία...



O Moby κυκλοφορούσε στην πλατεία του Δηλεσίου άρρωστος, καταδιωγμένος από τους μόνιμους κατοίκους και κακοποιημένος. 

Ποιός θέλει ένα άρρωστο σκυλί στα πόδια του??

Τον μαζέψαμε, τον πήγαμε στο Κορωπί, χάρη στους φίλους της σελίδας μας συμπληρώθηκε το ποσό της θεραπείας του και βγήκε υγιής και έτοιμος να ζήσει σαν κανονικό σκυλάκι. 




Εμείς δεν έχουμε χώρους φιλοξενίας. Αγωνιώντας για το πού θα πάει ο κακομοίρης μετά από τόσους μήνες θεραπειών και ταλαιπωρίας, βρέθηκε στο δρόμο του η Εύα, ο φύλακας άγγελός του που τον φιλοξένησε καιρό και τον έκανε να εμπιστευθεί πάλι τους ανθρώπους!  Τι εκδρομές πήγε, τι βόλτες, τι camping. Ούτε στα πιο τρελά του όνειρα!!






  Έγινε ο  ΤΕΛΕΙΟΣ ΣΚΥΛΟΣ! Τα πάει καλά με σκύλους, γάτες, έχει άψογη συπεριφορά στο σπίτι, στη βόλτα...ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ ΦΥΛΑΚΑΣ!!! Δε γαυγιζει ποτέ χωρίς λόγο! 




'Εφτασε,λοιπόν, τα χαρμόσυνα μαντάτα! Ο ΜOby (που σε τίποτα δε θυμίζει τον παλιό Povero) υιοθετήθηκε στην Καλαμάτα! 
Όλα τα λόγια του κόσμου δε φτάνουν για να περιγράψουν τα συναισθήματά μας... Το ταλαιπωρημένο σκυλάκι της πλατείας βρήκε την ευτυχία!!! Καλή ζωή αγόρι, να περνάς καλά και να μη θυμάσαι ποτέ τα παλιά (ε, εκτός από μας που σε αγαπάμε).






Δε βγάλαμε απλά μαλλί, γίναμε αρκουδοσκυλάκια,αμε!!


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!! ΕΠΕΙΓΕΙ ΥΙΟΘΕΣΙΑ ΤΟΥ ΤΖΟΤΖΟ!




 (δΕΝ) Επείγει η υιοθεσία καθώς το παιδί μας ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ...

Παντού υπάρχει ένας περίεργος και καλοθελητής γείτονας... Ένας γείτονας που του φταίνε όλοι και όλα γιατί εκείνος δεν είναι ευχαριστημένος με τη ζωή του... Στη δική μας περίπτωση, ο γείτονας είναι περίεργος, κουτσομπόλης, ανικανοποίητος και μεροληπτικός εναντίον μας!
Στο χώρο που φιλοξενούνται ο Τζο Τζο κι η Μαυρούλα μας είναι προστατευμένα, τους παρέχεται από εθελοντή καθημερινά νερό και φαγητό κι ο χώρος καθαρίζεται. Αλλά είναι κι αυτά σκυλάκια και όταν ακούν τα υπόλοιπα σκυλιά τής γειτονιάς (ναι, έχουν κι άλλοι άνθρωποι ζώα σε αυτόν το δρόμο!!!) να γαβγίζουν, γαβγίζουν και αυτά! Μέγα σφάλμα για το γείτονα... Επίσης όταν περνούν έξω από το σπίτι οχήματα που κάνουν πολύ θόρυβο, πάλι γαβγίζουν (σα δεν ντρέπονται κι αυτά...)! Αλλά γαβγίζουν δε και τα υπόλοιπα σκυλιά της γειτονιάς! Μη σας πω τί γίνεται όταν περνούν άλλα αδεσποτάκια έξω από το σπίτι και αρχίζει η συναυλία σε όλο το δρόμο! Κατά ένα περίεργο τρόπο όμως, μόνο τα δικά μας σκυλιά ακούγονται στα αυτιά τού γείτονα... Μήπως έχει επιλεκτική ακοή;
Προσπαθούμε να το αντιμετωπίσουμε ελαφρά το θέμα, αλλά η πίεση που δεχόμαστε είναι μεγάλη όπως καταλαβαίνετε... Γνωρίζουμε ότι το πρόβλημα είναι καθαρά του εγκεφάλου του, που όσο περνάνε τα χρόνια μικραίνει, αλλά οι απειλές έχουν ήδη ξεκινήσει... Αντιμετωπίζαμε το ίδιο πρόβλημα και παλαιότερα όταν είχαν φιλοξενηθεί άλλα σκυλάκια στον ίδιο χώρο. Πάλι απειλές, πάλι υπογραφές, πάλι φασαρίες...
Ευτυχώς, οι προσευχές μας εισακούστηκαν και η Μαυρούλα μας βρήκε σπίτι!! Ο Τζότζο είναι μόνος του πια... Περιμένει!!
ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΚΑΜΑΡ ΜΑΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΣΠΙΤΙ. ΜπορΕΊ να ζήσει άνετα εντός σπιτιού και να έχει βέβαια τις καθημερινές του βόλτες. Είναι ήπιος χαρακτήρας δεν έχει τύχει να κάνει κάποια ζημιά όταν βρίσκεται εντός σπιτιού. Το πολύ πολύ να σας γεμίσει με φιλιά, αλλά αυτό δεν είναι κακό!









Ο Τζο Τζο (αριθμός microchip: 900110000033909) είναι ένας κούκλος 2,5 ετών περίπου, μικρο-μεσαίου μεγέθους (15 κιλά, ύψος περίπου 40 εκατοστά, αδύνατος και μυώδης). Είναι υγιέστατος και στειρωμένος. Είναι ένα πανέξυπνο, υπάκουο σκυλί που του μιλάς και σε καταλαβαίνει! Γνωρίζει βασικές εντολές και μπορείς να ταξιδέψεις άνετα μαζί του με αυτοκίνητο καθώς μπαινο-βγαίνει μόνος του και κάθεται σαν κύριος στο κάθισμα! Είναι συντροφικός και χαρίζει απλόχερα αγάπη και φιλάκια!


Είναι ανάγκη τα παιδιά μας να βρεί κι αυτός ένα σπίτι. Μη φοβηθείτε να υιοθετήσετε ένα ενήλικο σκυλάκι. Προσαρμόζονται πιο γρήγορα στον καινούριο χώρο και είναι πιο ήσυχα από τα κουτάβια.

Αν ενδιαφέρεστε για το Τζο Τζο  μπορείτε να επικοινωνήσετε με εμάς στο email: adespotakiadilesiou@gmail.com, στη σελίδα μας στο facebook "ΔΗΛΕΣΙΩΤΙΚΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑΚΙΑ" ή στο τηλέφωνο 69448873906944887390

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Ο Ιασονας σε φιλοξενία!

 Ιάσονας... Ή αλλιώς, έρωτας!

 Ο Ιασονάκος γνώρισε επιτέλους τη σπιτική θαλπωρή. Τόσα χρόνια αδέσποτος στο Δήλεσι κι όμως, στάθηκε τυχερός τώρα στα 8 του χρόνια! Ποτέ δεν είναι αργά!
Χάρη στη φροντίδα πολλών ανθρώπων, σε μια αλυσίδα εθελοντισμού και αγάπης, ο αγαπημένος σκυλάκος είναι σε καλά χέρια, αναρρώνει ακόμη αλλά οι εξετάσεις του είναι πολύ καλές γεγονός που μας χαροποιεί ιδιαίτερα!
 Χαρακτηριστικό του γνώρισμα, το συνεχές κούνημα της ουράς του! "Πώς δεν έχει πάθει εξάρθρωση ακόμη" απορεί η Μαρία Ελένη που τον φιλοξενεί. Την ευχαριστούμε πολύ που άνοιξε το σπίτι της και την αγκαλιά της για τον Ιάσονα. Είμαστε σίγουροι ότι και ο ίδιος την ευχαριστεί κάθε λεπτό...
Αγαπάμε Ιάσονα!!!!!!


Διαβάστε όλη την ιστορία του εδώ http://adespotakiadilesiou.blogspot.gr/2012/05/blog-post_02.html

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

ΦΙΛΟΖΩΙΚΟ BAZAAR 30/09

Ελάτε να κάνετε τη βόλτα σας και να ενισχύσετε το έργο φιλοζωικών σωματείων.
Εφοδιαστείτε με την καλή σας διάθεση και τα υπόλοιπα αφήστε τα πάνω μας.
Στον πάγκο μας σας περιμένουν και τα χειροποίητα μπισκοτάκια για σκύλους και.. όχι μόνο!!
Σας περιμένουμε!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS