ΔΗΛΕΣΙΩΤΙΚΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑΚΙΑ. Από το Blogger.
RSS

Eπίσκεψη στο Μάη

Λίγα λόγια για το Μάη

Ο Μάης βρέθηκε να τριγυρνάει στο Δήλεσι, κοντά στο Ναυτικό όμιλο σε άσχημη κατάσταση (βλ. δέρμα κομματιασμένο και αιμορραγία από παντού).
Οι κάτοικοι τί έκαναν... Το κλασσικό! Αηδιασμένο βλέμμα, βρισιές μην τυχόν και πλησιάσει στο τραπέζι τους που μοσχοβόλαγε μπριζόλες και συχνά κλωτσιές και πέτρες για να τον κρατήσουν μακρυά. Μην τους χαλάσει το υπέροχο τοπίο, την αισθητική τους (!) ή (ακόμη χειρότερα) την όρεξη για φαΐ.


Άλλο ένα άρρωστο αδέσποτο.
Η αρχική αντιμετώπιση στην κλινική όπου πήγε ήταν να το βγάλουμε αμέσως από τη μιζέρια του. Να το "γαληνέψουμε", να μην κολλήσει κανένα άλλο μιας και είχε καλαζάαρ, να νιαστούμε "πραγματικά" γι αυτόν. Να του κάνουμε "ευθανασία". ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ. Τι υποκριτική λέξη. Πώς μπορεί να μπεί ενα καλό συνθετικό δίπλα στο θάνατο? Πώς μπορεί μια ζωή να τελειώσει και ταυτόχρονα να ευχαριστηθεί γι αυτό! Πώς μπορεί κάποιος να πάψει να ελπίζει στο θαύμα της ζωής χωρίς αγώνα?

Ο Μάης έδωσε τον δικό του αγώνα... Παρά τις δυσοίωνες προβλέψεις και τα αποθαρρυντικά σχόλια γιατρών και "ειδημόνων". Το κόστος της θεραπείας του αβάσταχτο. Ευτυχώς γι αυτόν, δεν πάλευε μόνος. Πάλευε με τις ευχές και την οικονομική βοήθεια πολλών φίλων του. Φίλων που δεν τον ήξεραν, δεν τον έζησαν, συγκινήθηκαν όμως από την ιστορία του και τα βάσανά του.

Σήμερα, είναι ενα άλλο σκυλάκι. Μένει σε πανσιόν-σπίτι.
Χάρη στη βοήθεια της γυναίκας που τον φροντίζει έχει γίνει ένας σωστός κούκλος. Φοβικός ακόμη, αλλά με πολλά σημάδια βελτίωσης.
Γιατί η ΑΓΑΠΗ όλα τα γιατρεύει, όλα τα αναζωογονεί, όλα τα ποτίζει με ελπίδα...
Η συγκίνησή μας μεγάλη! Δείτε.......





Αυτή είναι η ανταμοιβή μας, αυτές είναι οι εικόνες που μας κάνουν να συνεχίζουμε...
Όποιος θα ήθελε να βοηθήσει οικονομικά ή με φάρμακα το Μάη μπορεί να στείλει μέηλ στο adespotakiadilesiou@gmail.com

Ευχαριστούμε θερμά που του συμπαραστέκεστε...

Δείτε ακόμη ΕΔΩ ή ΕΔΩ


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου