ΔΗΛΕΣΙΩΤΙΚΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑΚΙΑ. Από το Blogger.
RSS

Λολίτα!! ΚΟΥΚΛΑ ΓΙΑ ΣΠΙΤΙ!


*ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 12/9/2013*
Η Λολίτα μας ολοκληρώνει τη θεραπεία της για λεϊσμάνια στις 19/9, οπότε και λήγει και η φιλοξενία της. ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΥΙΟΘΕΣΙΑ Ή ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ!


η ιστορία της...
 Η Λολίτα πήγε για στείρωση στις 5 Ιουνίου. Η μικρή είναι 1,5 έτους περίπου και 13 κιλάκια.
Τα νέα όμως γι'αυτήν δεν είναι και τόσο καλά... Snap test έδειξε καλααζάρ και ερλίχεια. Η γιατρός συνέστησε ν'ακολουθήσει θεραπεία για 28 ημέρες για την ερλίχεια αρχικά και να κάνει αναλυτικές εξετάσεις σε 25 ημέρες να δούμε δείκτες, κατάσταση νεφρών κτλ...
Η Λολίτα πρέπει να παίρνει zylapour, vibramicyn ή το γενόσημό του ή το αντίστοιχο κτηνιατρικό σκεύασμα και zantac. 


*ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 7/7 * Η Λολίτα μας έκανε τις εξετάσεις της! Έχει καλααζάρ 1/800 και θα πρέπει να παίρνει Zylarour, Zantac και για ένα μήνα Milteforan (θέλουμε 37ml για ένα μήνα) μετά θα πρέπει να κάνει εξετάσεις πάλι σε 5 μήνες από την στιγμή που θα αρχίσει το Milteforan (δείκτες για καλααζάρ και ερλίχεια, συκώτι, νεφρά και γενική αίματος). Δεν φαίνεται να έχει κάποιο πρόβλημα με νεφρά και συκώτι αν και έχει λίγο ανεβασμένη ουρία για αυτό και θα πρέπει για ένα μήνα να τρώει ειδική τροφή Renal Royal ή k/d Hills (θέλουμε περίπου 7-8 κιλά για τον μήνα) και μετά από αυτό θα πρέπει να κάνει πάλι μια γενική αίματος για να δούμε πως πάμε. Επίσης έχει ερλίχεια 1/800 αν και στην γενική αίματος φαίνεται σαν να το ξεπερνάμε σιγά-σιγά. Θα πρέπει για κάποιες μέρες ακόμα να πάρει Vimbramycin και όταν θα κάνουμε πάλι γενική αίματος θα δούμε… Κάλο θα ήταν να κάνει και δύο ενέσεις ΙΜΙΖΟΛ για να ξέρουμε σίγουρα οτι θα ησυχάσει με το θέμα της ερλίχειας και θα το ξεπεράσει τελείως. Οι ενέσεις αυτές πρέπει να γίνουν με διαφορά μίας εβδομάδας η μία από την άλλη.

Βρίσκεται σε φιλοξενία για ένα μήνα για να μπορέσει ν'ακολουθήσει τη θεραπεία για καλααζάρ (τίτλος 1/800). ΜΑΣ ΛΕΙΠΟΥΝ 12ml MILTEFORAN για τη θεραπεία της. 'Οποιος μπορεί να μας διαθέσει, παρακαλείται να επικοινωνήσει με τη σελίδα μας.
Η μικρή μας βέβαια ψάχνει και για ΥΙΟΘΕΣΙΑ ή ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ μετά το πέρας τής θεραπείας της, καθώς θα'ναι κρίμα να γυρίσει στο δρόμο...




Α.Π. 6899/2009  

adespotakiadilesiou@gmail.com


  


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου