ΔΗΛΕΣΙΩΤΙΚΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑΚΙΑ. Από το Blogger.
RSS

ΦΟΛΕΣ ΔΗΛΕΣΙ 2014 ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ/ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΙ ΔΗΛΕΣΙΩΤΕΣ?


Μέχρι τώρα μας έχουν αποδείξει πόσο αμόρφωτοι και δειλοί είναι.. Κάθε χρόνο τα ίδια... Τα βάζουν με ανυπεράσπιστα πλάσματα και σκορπούν το θάνατο.
Καταδικάζουν τα ζωάκια να πεθάνουν με φρικτούς πόνου με τον πιο δειλό και άνανδρο τρόπο. Εκμεταλλευόμενοι την πείνα τους...

Φόλες στο Δήλεσι του 2014

Θαυμάστε...
O Φρίξος μας δολοφονημένος
ο Φρίξος μας πριν....


Ό,τι και να πούμε είναι λίγο...  Μόνο κατάρες μας έρχονται στο μυαλό, που δεν αξίζει να γραφτούν με μελάνι. Αξίζει μόνο να πιάσουν τόπο σε αυτόν που δολοφόνησε τόσα ζώα με φόλα. Μέχρι στιγμής ξέρουμε σίγουρα για 6 φολιασμένα ζώα μέσα στις τελευταίες 10 ημέρες, όμως αγνοούνται κι άλλα αδεσποτάκια μας, τα περισσότερα στειρωμένα με δικό μας κόπο και χρήματα.
Οι φόλες των τελευταίων ημερών έπεσαν στην περιοχή της Πλάκας Δηλεσίου και κοντά στον Κοκκινόβραχο. Κάθε μέρα βρίσκουμε άψυχα κορμιά σκύλων, που πέθαναν με τον πιο φριχτό τρόπο....

Ντροπή στο Δήμο Τανάγρας

Όλα αυτά, τόσα χρόνια γίνονται με την ανοχή του Δήμου. Όταν ο ίδιος ο Δήμος αδιαφορεί για τα αδέσποτα της περιοχής του και δεν έχει πρόγραμμα διαχείρισης αδέσποτων ζώων όπως ορίζεται από το Νόμο 4039, πώς να σεβαστούν τα ζώα οι δημότες...
Ο Δήμος μας εμπαίζει κανονικά. Συναντηθήκαμε πριν λίγους μήνες, πριν τα Χριστούγεννα 2013, τρείς φορές με την ειδική σύμβουλο του Δημάρχου, κυρία Μαρίνα Λέτη, και μία φορά και με τον ίδιο το Δήμαρχο, κύριο Γεωργίου. Δώσαμε όλα τα στοιχεία, συζητήσαμε το Νόμο 4039 και, παρόλ'αυτά, το θέμα πάγωσε γιατί ο Δήμος δεν ήξερε πώς να κάνει σύμβαση με έναν κτηνίατρο, έστω για στειρώσεις και εμβολιασμούς...... Ζητούν από εμάς να τους βρούμε άλλους Δήμους που έχουν σύμβαση με κτηνίατρο, να τους βρούμε ΕΜΕΙΣ με ποιο τρόπο έγιναν οι συμβάσεις αυτές και να τους ενημερώσουμε! Πώς λειτουργεί ο Δήμος και διαχειρίζεται τόσα χρήματα για άλλους σκοπούς? Ξαφνικά, στο θέμα των αδέσποτων ζώων κολλάνε?
Συναντήσεις άλλων εθελοντών έχουν γίνει επίσης και με τον αντιδήμαρχο κύριο Κόκκαλη. Συναντήσεις έχουν γίνει επίσης και με τον κύριο Λάζαρο Μαυράκη, υποψήφιο Δήμαρχο. Όλοι "επιθυμούν" να υπάρχει συνεργασία, αλλά στην πράξη όμως τί γίνεται??? Το αποτέλεσμα μετράει και αυτό είναι μηδενικό τόσα χρόνια!
Το "κατηγορώ" μας δεν είναι πολιτικό, όλοι οι σχετιζόμενοι με το Δήμο Τανάγρας φταίνε για την κατάντια αυτή!!  Τέρμα οι δικαιολογίες, τέρμα τα παιχνίδια εις βάρος των ζώων!

Κάλεσμα για τηλεφωνική/ηλεκτρονική διαμαρτυρία στο Δήμο

Θέλουμε να παρακαλέσουμε όλους τους φιλόζωους που καταλαβαίνουν αυτό που περνάμε κάθε χρόνο, να στείλουν emails διαμαρτυρίας στο Δήμο Τανάγρας ή να κάνουν τα παράπονά τους τηλεφωνικά. Για το ότι ο Δήμος δεν καταδικάζει τις φόλες με επίσημη ανακοίνωση, και δεν έχει πρόγραμμα για τα αδέσποτα ζώα όπως οφείλει.

Τηλέφωνα Γραφείου Δημάρχου: 
Λέτη Μαρίνα 2262351103 
 Καπάκα Γεωργία. 2262351101 
Αντιδήμαρχος 2262351193 

Πρόεδρος Δ.Σ 2262351194 
Fax 2262350188

Email: Info@tanagra.gr
Email: tanagra@tanagra.gr
Email: d.k.sximatariou@tanagra.gr

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 σχόλια:

Unknown είπε...

Τις τελευταιες 15 μερες μαζευουμε πτωματα απ δηλητηριασμενες γατες στη γειτονια μου!Μεταξυ αυτων και ο δικος μου γατος που ηταν πληρως εμβολιασμενος και στειρωμενος!Βιωνουμε η οικογενεια μου κι εγω προσωπικα αφανταστη θλιψη!ΒΟΗΘΕΙΑ!Ειναι ντροπη εν ετει 2016 ο Δημος να αδιαφορει για τις μαζικες δολοφονιες αθωων πλασματων!

Δημοσίευση σχολίου