ΔΗΛΕΣΙΩΤΙΚΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑΚΙΑ. Από το Blogger.
RSS

Μοby η ιστορία...O Moby κυκλοφορούσε στην πλατεία του Δηλεσίου άρρωστος, καταδιωγμένος από τους μόνιμους κατοίκους και κακοποιημένος. 

Ποιός θέλει ένα άρρωστο σκυλί στα πόδια του??

Τον μαζέψαμε, τον πήγαμε στο Κορωπί, χάρη στους φίλους της σελίδας μας συμπληρώθηκε το ποσό της θεραπείας του και βγήκε υγιής και έτοιμος να ζήσει σαν κανονικό σκυλάκι. 
Εμείς δεν έχουμε χώρους φιλοξενίας. Αγωνιώντας για το πού θα πάει ο κακομοίρης μετά από τόσους μήνες θεραπειών και ταλαιπωρίας, βρέθηκε στο δρόμο του η Εύα, ο φύλακας άγγελός του που τον φιλοξένησε καιρό και τον έκανε να εμπιστευθεί πάλι τους ανθρώπους!  Τι εκδρομές πήγε, τι βόλτες, τι camping. Ούτε στα πιο τρελά του όνειρα!!


  Έγινε ο  ΤΕΛΕΙΟΣ ΣΚΥΛΟΣ! Τα πάει καλά με σκύλους, γάτες, έχει άψογη συπεριφορά στο σπίτι, στη βόλτα...ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ ΦΥΛΑΚΑΣ!!! Δε γαυγιζει ποτέ χωρίς λόγο! 
'Εφτασε,λοιπόν, τα χαρμόσυνα μαντάτα! Ο ΜOby (που σε τίποτα δε θυμίζει τον παλιό Povero) υιοθετήθηκε στην Καλαμάτα! 
Όλα τα λόγια του κόσμου δε φτάνουν για να περιγράψουν τα συναισθήματά μας... Το ταλαιπωρημένο σκυλάκι της πλατείας βρήκε την ευτυχία!!! Καλή ζωή αγόρι, να περνάς καλά και να μη θυμάσαι ποτέ τα παλιά (ε, εκτός από μας που σε αγαπάμε).


Δε βγάλαμε απλά μαλλί, γίναμε αρκουδοσκυλάκια,αμε!!


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου