ΔΗΛΕΣΙΩΤΙΚΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑΚΙΑ. Από το Blogger.
RSS

Γάτα χωρίς πόδια... Άνθρωπος με καρδιά!

Μια γάτα χωρίς πόδια....

Μια ιστορία που μας έρχεται από τη Μαλαισία.
Όχι, δε γεννήθηκε έτσι. Όχι, δεν είναι θύμα κάποιου ατυχήματος. Τα πόδια της γατούλας της τα έκοψαν με τη βία... Ο άντρας που τη βρήκε στην άκρη του δρόμου μίλησε για το σοκ του όταν την είδε εκεί μέσα στα αίματα. Τις είχαν ακρωτηριάσει τα 2 μπροστινά της πόδια!

Η πράξη αυτή είναι αποτρόπαιη, δείχνει το θυμό (?) του θύτη για τη γατούλα.. Ποιός ξέρει? ίσως του έκλεψε κάποιο ψάρι.. Έγκλημα!


Ο άντρας που την εντόπισε, χωρίς δεύτερη σκέψη τη σκέπασε με το μπουφάν του και έκανε να την πάει σε κτηνιατρείο. Όμως, δεν είχε τα λεφτά... Έτσι, την πήρε σπίτι και εφάρμοσε γιατροσόφια που ήξερε. Άπλωνε στις πληγές της minyak gamat (φύκι της μαλαισίας) μέχρι να κλείσουν και να γίνει καλά.

Το περιστατικό έκανε διάσημη την γλυκιά HERO και μετά από καιρό την έδειξαν στην τηλεόραση γιατρεμένη από τις πληγές της, αλλά χωρίς τα πόδια της. Στη θέση τους υπάρχουν 2 καρουμπαλάκια με τα οποία η μικρή έμαθε να κινείται και να αυτοεξυπηρετείται.

Άλλη μια ιστορία που διαβάζουμε με δεος και συγκίνηση.... Πόσα μαθήματα θα μας δώσουν πια αυτά τα υπέροχα πλάσματα?  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου