ΔΗΛΕΣΙΩΤΙΚΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑΚΙΑ. Από το Blogger.
RSS

Ενας πικρός Μάης...


 
****************************************************************************
Ο ΜΑΗΣ

Τα λόγια είναι περιττά, αφού οι εικόνες τα λένε όλα. Στο Δήλεσι, αν επιζήσεις από τις φόλες, θα πας από ψώρα!!!
Αυτό το σκυλάκι το μαζέψαμε σήμερα σε άθλια κατάσταση. Μόλις 1,5 έτους & παραμορφωμένο από την ψώρα. Οι πληγές του αιμορραγούν , μυρίζει σαπίλα & οι μύγες μαζεύονται κατά σμήνος πάνω του...Τη Δευτέρα θα μεταφερθεί στη Φιλοζωική Κορωπίου για να γίνουν εξετάσεις & να ξεκινήσει θεραπεία. Τα έξοδα αναμένονται πολλά. Υπάρχουν και άλλα επείγοντα περιστατικά που θα δημοσιευθούν άμεσα & θα πάρουν σειρά για θεραπεία. Ήδη υπάρχει ο Ιάσωνας που νοσηλεύεται στο Κορωπί με έξοδα δικά μας. Όποιος μπορεί να βοηθήσει με οποιονδήποτε τρόπο ας μας ενημερώσει για να σώσουμε όσα περισσότερα μπορούμε. Σας ευχαριστούμε.
**********************************************************************************

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 14/5 Εγινε εισαγωγή στην Ελληνική Φιλοζωική Εταιρία, η κατάστασή του είναι πολύ άσχημη, ο αιματοκρίτης του είναι 11(!!!). Έκανε εξετάσεις αίματος για ερλίχια, καλαζαάρ, σύνολο 102 ευρώ. Αύριο θα βγούν τα αποτελέσματα όπου και θα καθορίσουν την πορεία του...
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 15/5

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν καλαζααρ 1/1600, ερλιχεια 1/300. Το πρόβλημα είναι τα νεφρά του που έχουν και σαν αποτέλεσμα χαμηλό αιματοκρίτη. Η θεραπεία για ερλίχεια (βιμπραμισυν) επηρεάζει τα νεφρά,αλλά αυτή τη στιγμή είναι μονόδρομος. Τρώει ειδική τροφή, σήμερα έφαγε μια χαρά και το μπιφτεκάκι του με την αντιβίωση. Δεν πονάει, μας είπε η κτηνίατρος. Οπότε θέλουμε πάρα πολύ να τον βοηθήσουμε να ζήσει. Η κατάσταση είναι δύσκολη, έχουμε έναν αγώνα μπροστά μας αλλά επειδή είναι μικρός σε ηλικία ελπίζουμε να τα καταφέρει! Ευχαριστούμε πάρα πολύ τους φίλους της σελίδας που μας συμπαραστέκονται και μας στηρίζουν όπως μπορεί ο καθένας. Να στε όλοι καλά, νέα ενημέρωση θα έχουμε σε μια βδομάδα όπου θ αξανα κάνουμε εξετάσεις.ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 30/05


Οι νέες εξετάσεις έδειξαν βελτίωση στις τιμές των νεφρών! Υπάρχει βελτίωση! Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, αλλά αυτό δε μας απαγορεύει να πανηγυρίζουμε με κάθε θετικό βήμα.
Ο Μάης ευχαριστεί όλους σας για το ενδιαφέρον και την αγάπη.... Προσεχώς, νέες φώτος :)ENHMEΡΩΣΗH 07/06
Ο Μαης ειναι καλύτερα! Είναι γεγονός! Η ουρία έχει πέσει κατακόρυφα και ο αιματοκρίτης του ανέβηκε ικανοποιητικά. Το βλέμμα του ίναι πιο ζωηρό και το δέρμα του επανέρχεται σιγά σιγά. Η εκτίμηση της κτηνιάτρου είναι ότι κερδίζουμε τη μάχη... Συνεχίζουμε,λοιπόν, τη θεραπεία κι όλα θα πάνε καλά! Ευχαριστούμε θερμά όλους σας! Χωρίς τη δική σας υποστήριξη δε θα μπορούσαμε να ανταπεξέλθουμε.. Ο Μάης μας σας ευχαριστεί και σας υπόσχεται να γίνει το πιο όμορφο σκυλί του κόσμου! Αν και στα μάτι αμας είναι ήδη... <3Οι τελευταίες εικόνες δείχνουν μεγάλη βελτίωση εκκρεμεί, όμως, η θεραπεία για το Καλααζαρ. Παρακαλούμε βοηθείστε το Μάη, έστω και ένα ευρώ είναι σημαντικό στην περίπτωσή του με τόσο μακροχρόνια νοσηλεία.. Ευχαριστούμε θερμά!!!
Παρακαλούμε όσους μας βοηθήσουν οικονομικά να μας ενημερώσουν για την κατάθεση σε μέηλ adespotakiadilesiou@gmail.com

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου