ΔΗΛΕΣΙΩΤΙΚΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑΚΙΑ. Από το Blogger.
RSS

Φιλοζωικό Φεστιβάλ Τετράποδης Ζωής Iούνιος 12

Τα μέλη των φιλοζωικών σωματείων σας ευχαριστούν για την παρουσία και την υποστήριξή σας στο Φεστιβάλ Τετράποδη Ζωή στο Πάρκο Τρίτση στις 30 Ιουνίου και 1η Ιουλίου 2012

Το Φεστιβάλ Τετράποδη Ζωή, πραγματοποιήθηκε στον χώρο της Οργάνωσης «Γη» στο Πάρκο Τρίτση, στις 30 Ιουνίου και 1η Ιουλίου 2012.

Ευχαριστούμε από τα βάθη της αδέσποτης καρδιάς μας, τους χιλιάδες επισκέπτες που μας υποστήριξαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους, όλους όσους ήρθαν να ενημερωθούν για τα σωματεία και τις δράσεις τους, οι οποίοι γέμισαν το χώρο με χαρά και αισιοδοξία.

Τα φιλοζωικά σωματεία λειτουργούν εθελοντικά, προσφέροντας στους αδέσποτους τετράποδους φίλους μας, ότι πολυτιμότερο έχουν. Τη ζωή!

Το έργο τους είναι ιδιαίτερα δύσκολο καθώς δεν έχουν καμία κρατική υποστήριξη και προσπαθούν πάντα να προσφέρουν το καλύτερο, με τους ελάχιστους πόρους που διαθέτουν.

Σεβασμός και αλληλουποστήριξη είναι το μήνυμα με το οποίο θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε.


Τα φιλοζωικά Σωματεία και οι ομάδες:

Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων (ΚΑΖ)
Φιλοζωικός Νέας Φιλαδέλφειας
Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης
SAPT Hellas
Σκύλοι Οδηγοί Ελλάδος
Αδέσποτη Ζωή
Καταφύγιο Ζωγράφου
Γάτες Φλοίσβου
Φιλοζωικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Παλαιού Φαλήρου
Αλπινα
Φαντάσματα Ασπροπύργου
Δηλεσιώτικα Αδεσποτάκια


Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ι Ε Σ 


Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους φίλους που μας βοήθησαν για το μπαζαρ..

Τη σχεδιάστρια Danny https://www.facebook.com/danny.zerva Που μας έφτιαξε το υπέροχο Logo μας

Tον υπεύθυνο του blog worldlook http://world-look.blogspot.gr/ για τον απεριόριστο προσωπικό χρόνο που διέθεσε για τη δημιουργία της αφίσας μας (θα τη δειτε στο μπαζαρ μας!) και όλη τη βοήθειά του συνολικά.

Τη φίλη μας Αλίκη από την εταιρία http://www.dash.gr/  που μας τύπωσε την αφίσα

Τη Σοφία με τα χειροποιήτα κοσμήματα που θα είναι μαζί μας με τις δημιουργίες της και θα μας διαθέσει μέρος των πωλήσεων https://www.facebook.com/pages/%CE%A7%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%AF%CE%B7%CF%84%CE%BF-%CE%9A%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%A3%CE%BF%CF%86%CE%AF%CE%B1-%CE%9C%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%AC%CE%BD%CE%BD%CE%B7/159672980751368

Την Ιωάννα που θα μας τυπώσει το ενημερωτικό υλικό https://www.facebook.com/pages/%CE%93%CE%AC%CE%BC%CE%BF%CF%82-%CE%92%CE%AC%CF%80%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%B7-For-ever-by-Karouanas/240629909331398

Και...τέλος, όλους εσάς που θα έρθετε να μας γνωρίσετε!!!!!!! :)Χειροποίητα σκυλο μπισκότα!!! Μπράβο Χριστίνα!Έγιναν ανάρπαστα!

Draco πρώην Δηλεσιώτικο αδεσποτάκι!


Σκύλοι Οδηγοί Τυφλών

Πρωην Δηλεσιώτικο αδεσποτάκι - Νυν αυτάρες!!!EΛένη - Λυδία (πρώην δηλεσιώτικο αδεσποτάκι) - Ειρήνη

Αφροδίτη - Λυδία (πρώην δηλεσιώτικο αδεσποτάκι) - Ειρήνη

Σοφία - Ελένη


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου