ΔΗΛΕΣΙΩΤΙΚΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑΚΙΑ. Από το Blogger.
RSS

Επιστολή φίλης της σελίδας μας

Επιστολή με παραλήπτη το Δήμο Τανάγρας


 
Κυριοι, 
Στο Δηλεσι πριν 2 μερες βρηκαν αποτροπαιο θανατο δεκαδες αδεσποτα σκυλια απο φολα. Τα ζωα αυτα οσο ζουσαν δεν ειχαν την παραμικρη φροντιδα απο το δημο σας: Κανενα καταφυγιο, καμια συνεργασια με κτηνιατρους της περιοχης για να στειρωθουν και να τυχουν στοιχειωδους ιατρικης περιθαλψης, ουτε καν μια ποτιστρα στις πλατειες για να πινουν λιγο νερο. Τιποτα. Εχουν περασει 2 μερες και παλι δεν βλεπω καμια  δηλωση απο πλευρας δημαρχου και δημοτικου συμβουλιου για το εγκλημα που διαπραχτηκε σε βαρος τους. 
Δεν ακουστηκε καμια καταδικη απο επισημα χειλη,ουτε εγινε επικηρυξη για ανευρεση και τιμωρια των υπευθυνων.Παλι ΤΙΠΟΤΑ δηλαδη. 
 Τα ζωα στο Δηλεσι λοιπον δεν εχουν καμια προστασια ουτε στη ζωη τους - ουτε στο θανατο τους. Λυπαμαι βαθυτατα για τη σιωπη σας αυτη. Το μονο που θα τολμησω να σας επισημανω ειναι οτι οι κρατουντες κρινονται οχι μονον απο οσα εχουν κανει,αλλα κυριως απο οσα δεν εκαναν.Κριμα.... 

Μαρια Ελενη Γερ.Μακρη




Την παραπάνω επιστολή λάβαμε με μέηλ από φίλη της σελίδας μας και φιλόζωη κυρία που ευαισθητοποιήθηκε βαθύτατα από τη δολοφονία δεκάδων ζώων στο Δήλεσι.
Σας την παραθέτουμε ακριβώς όπως μας την έστειλε. 
Την ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξη και την πολύτιμη βοήθειά της στη δημοσιοποίηση του θέματος.




  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου